Αρχική Σελίδα

Leyon steel Co., Ltd

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6 7 8

Leyon steel Co., Ltd

25 έτη εμπειρίας
Χάλυβας Leyon γνωστός επίσης ως «Κίνα ελατή». Για αυτά τα 25 έτη, Leyon εστιάζει πάντα στην έρευνα και την ανάπτυξη των συναρμολογήσεων ελατού σιδήρου, των αυλακωμένων συναρμολογήσεων, των αυλακωμένων συζεύξεων, της σωλήνωσης και των βαλβίδων που εφαρμόζονται κυρίως σε τέτοιες βιομηχανίες όπως την πυροπροστασία, την παροχή νερού, τη Οικοδομική Βιομηχανία, τη δημοτική εφαρμοσμένη μηχανική και το πετροχημικό.

Αυτήν την περίοδο, Leyon είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές τοποθετήσεων σωληνώσεων στον κόσμο, και αφιερώνεται για να παρέχει στις ασφαλείς, αξιόπιστες και οικονομικώς αποδοτικές τοποθετήσεις σωληνώσεων, τη μεγάλη ικανότητα προϊόντων, την ανώτερη ποιότητα, την ισχυρές δύναμη Ε&Α και την υπηρεσία πρώτης θέσης.

Οι κύριες μονάδες παραγωγής μας περιλαμβάνουν την αυτόματη φορμάροντας γραμμή Sinto, τους αυτόματους φορμάροντας αναμίκτες άμμου από τη Γερμανία, τους φούρνους θόλων, τους ηλεκτρικούς φούρνους και περισσότερους.

Το Leyon είναι επίσης ο ISO 9001:2008, BSI-, Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, UL- και FM-επικυρωμένος, επιπλέον, εμείς ονομάστηκε ως διάσημο εμπορικό σήμα Shanxi.

Ερευνήστε σήμερα
Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας στο κοντινό μέλλον. Εάν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με. Αναμένουμε να πραγματοποιήσουμε μια αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση σε τη συνεργασία μας με την επιχείρησή σας.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : leyon

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-50000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ιστορία της εταιρίας

  • Ο χάλυβας Leyon είναι ο σφαιρικός προμηθευτής τοποθετήσεων σωληνώσεων και ο φορέας παροχής υπηρεσιών ολόκληρος-διαδικασίας για τους τομείς τοποθετήσεων σωληνώσεων με 25 έτη που παρέχουν την εμπειρία στις τοποθετήσεις σωληνώσεων, Leyon θα μπορούσε να παρέχει τις επαγγελματικές λύσεις τοποθετήσεων σωληνώσεων για την πυροπροστασία, την παροχή νερού, τη σύνδεση αγωγών υγραερίου, την κεντρική σύνδεση σωληνώσεων κλιματισμού, κ.λπ.

υπηρεσία της εταιρίας

Ικανότητα παραγωγής

Το εργοστάσιό μας θα μπορούσε να εξαγάγει 30000ton/το έτος.

 

 

Υπηρεσία cOem

Έχουμε την επαγγελματική τεχνική ερευνητική ομάδα. Έχουν 20 έτη εμπειρίας. Εάν έχετε τις ειδικές απαιτήσεις για το προϊόν, θα μπορούσαμε να σας βοηθήσουμε να λύσετε το πρόβλημα.

 

 

Καλή υπηρεσία πωλήσεων.

Επιτρέπουμε μετά από την υπηρεσία πωλήσεων σας.

 

 

Γρήγορη παράδοση

Τα προϊόντα στο απόθεμα, αυτό θα διαρκέσουν 15 ημέρες για την παράδοση. Ο τυποποιημένος χρόνος παράδοσης είναι περίπου 30-45 ημέρες.

 

 

Υψηλή εργασία αποτελεσματική

Θα δοκιμάσουμε πάντα το καλύτερό μας για να απαντήσουμε εσείς μέσα σε 12 ώρες.

Ομάδα επιχείρησης

Έχουμε ένα επαγγελματικό τμήμα παραγωγής, ακολουθούν τη διαδικασία παραγωγής αυστηρά.

Η έμβρυο-γυαλίζω-γαλβανίζω-περνώ κλωστή-ανίχνευση-συσκευασία λειώνω-περιβλήματος MAO

 

Το τεχνικό τμήμα μας είναι κυρίως αρμόδιο για την υποστήριξη τεχνολογίας.

Blast-furnace η διπλή τεχνολογία οσμηρών ρύθμισης φούρνων οσμηρών +electric, τμήμα-ηλεκτρική ανοπτώντας τεχνολογία 72 ώρα-3, εξασφαλίζει περιεκτικά την ποιότητα των προϊόντων μας για να είναι το καλύτερο.

 

Το τμήμα επιθεώρησης   μας ελέγχει την ποιότητα των προϊόντων.

Πάρτε» έξι τον έλεγχο +two inspect+one εξετάζει» τα μέτρα,

η χρησιμοποίηση της Γερμανίας έκανε χυτήριο-ΚΥΡΙΟ Xline για να ελέγξει κάθε πακέτο της χημικής σύνθεσης του υγρού σιδήρου, εξασφαλίζει το χαμηλό ποσοστό ατέλειας και τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων.

 

Το τμήμα πώλησής μας έχει την επαγγελματική γνώση προϊόντων και τα καλά πνεύματα υπηρεσιών.

Υποσχόμαστε εμείς θα απαντήσουμε εσείς μέσα σε 24 ώρες μόλις πάρουμε την έρευνά σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Πόλη της Σαγκάη, Κίνα